Incompany Workshops

 

Incompany 

Workshops

 

DISC-Workshop 2 uur

Deze korte workshop van 2 uur is geschikt om kennis te maken met de basisstijlen in communicatie en gedrag binnen een team. Er wordt toelichting gegeven op ieders basis voorkeuren, zonder in te gaan op onderlinge patronen en de cultuur binnen een team/organisatie. Deelnemers doen voorafgaand aan de workshop een DISC analyse, waarin hun persoonlijkheidskenmerken, communicatie- en gedragsvoorkeuren zichtbaar worden. 

DISC-Workshop 4 uur

De workshop van een dagdeel is vergelijkbaar met de workshop van 2 uur, alleen wordt binnen deze workshop de extra tijd gebruikt om met enkele opdrachten de bestaande communicatie- en gedragspatronen zichtbaar te maken. Het doel van deze workshop is de onderlinge communicatie te verbeteren. Door anders naar ieders kwaliteiten in de groep te leren kijken, kunnen bestaande patronen omgebogen worden in een constructieve samenwerking. 

Lezing over DISC

Om kennis te maken met de mogelijkheden van het DISC concept, organiseert Bureau Wizdom lezingen. Tijdens de lezing wordt DISC uitgelegd. Op een leuke en interactieve manier maak je kennis met verschillende gedrags- en communicatiestijlen. Je ontdekt of een DISC workshop kansen biedt voor jouw team. Ook weet je na afloop of een individueel coachingstraject gebaseerd op jouw eigen DISC profiel een optie voor je is.
Deze algemene lezing duurt ongeveer 1,5 uur.